Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ποιοι κρύβονται πίσω από την ληστεία της τράπεζας Proton Bank


 |  |
0

Ποιοι κρύβονται πίσω από την ληστεία της τράπεζας Proton Bank

Ποιοι κρύβονται πίσω από την ληστεία της τράπεζας Proton Bank
Σήμερα αποκαλύπτουμε τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τη μεγάλη ληστεία της Proton Bank και είναι στενοί συνεργάτες και εγκέφαλοι του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν τους έχει ακόμα αγγίξει γιατί ο κ.Λαυρεντιάδης ακολουθεί την στρατηγική των συνεργατών του δικηγορών μασόνων όπως για παράδειγμα του κ. Άγη Παπαδοπούλου, του κ. Ασημάκη, του κ.Κανελλόπουλου, του κ. Φράνκ και πολλών άλλων.

Καθώς επίσης και το ρολό της εκκλησιάς και μάλιστα του αρχιεπισκόπου κ. κ  Ιερώνυμου, ο όποιος τρέχει σήμερα από πολιτικό σε πολιτικό ώστε να τον σώσει επηρεάζοντας την ελληνική δικαιοσύνη.

Πιστεύουμε ότι με τις αποκαλύψεις μας θα ασχοληθεί η ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην μεγαλύτερη ληστεία που έχει γίνει ποτέ σε ελληνική τράπεζα.


Δημήτρης Στρατηκόπουλος: "Ο εγκέφαλος των απατεώνων"

Ο συγκεκριμένος είναι στέλεχος της Deutsch Bank Europe ο όποιος εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και έκανε τη μεγάλη ληστεία με τον Λαυρεντιάδη.

Τι έκανε;
Την μεγάλη αυτή γερμανική τράπεζα με τον Στρατηκόπουλο που την εκπροσωπούσε στον όμιλο ALAPIS, ο Λαυρεντιάδης ήθελε να τις ξεφορτωθεί. Οργάνωσε την ιστορία με την πώληση των θυγατρικών και έδωσε χαρτί στους επενδυτές όπου συνιστούσε την πώληση των θυγατρικών της ALAPIS ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Το ερώτημα είναι ποιος επενδυτής του Χ.Α δεν θα αγόραζε τις θυγατρικές από τη στιγμή που εισηγείτο μια από τις ποιος σοβαρές τράπεζες της Ευρώπης όπως ήταν η Deutsch Bank;
Το μεγάλο κόλπο συνεχίζεται οι θυγατρικές πωλούνται και αγοράζουν δάνειο από την Proton, από αυτά τα δάνεια πληρώνεται η Alapis που πούλησε τις θυγατρικές και τα χρήματα μπαίνουν φυσικά στις στέπες του Λαυρεντιάδη. Ο Στρατηκόπουλος μάθαμε ότι για αυτή του την εξυπηρέτηση έλαβε 40 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα ο παραπάνω κύριος είναι ελεύθερος.

Γιατί οι δικαστές δεν τον καλούν σε απολογία; Τι συμβαίνει;


Γιάννης Παπαβασιλείου : "Από κηπουρός μεγιστάνας"

Ο φτωχός λογιστής από την άκρατα που σήμερα έχει περισσότερα από 60 εκατομμύρια προσωπική περιουσία και σπίτι στη λίμνη της Γενεύης.

Είναι ο άνθρωπος που σε συνεργασία με τον Στρατηκόπουλο έκανε όλες τις καμπίνες. Δηλαδή;
Κινήσεις κεφαλαίων, υπερτιμολογήσεις εταιρειών, πλαστά τιμολόγια κ.α. Για παράδειγμα όταν πουλήθηκε η εταιρεία Νεοχημική στο μεγαλύτερο αμερικανικό Fund την CARLYLE ο Παπαβασιλειου, με τον Στρατηκόπουλο και τον Λαυρεντιάδη έδωσαν ψευδή στοιχειά στους Αμερικανούς προκειμένου να τους κοροϊδέψουν.

Σημειώνουμε ότι όταν πουλήθηκε η Νεοχιμική στους Αμερικανούς και δημιουργήθηκε η ALAPIS ο Παπαβασιλειου δεν εμφανίζεται πουθενά ως οικονομικός διευθυντής ενώ παράλληλα διατηρεί γραφείο μέσα στην ALAPIS. Δηλώνει εξωτερικός οικονομικός σύμβουλος του Λαυρεντιάδη και έχει δημιουργήσει μια δική του εταιρεία την FARE consulting.

O Παπαβασιλείου είναι αυτός που οργάνωσε το spin off της ALAPIS με στόχο τη λήψη δανείων από την Proton και την εκταμίευση των κεφαλαίων στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Λαυρεντιάδη.
Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα, αλλά δεν φαίνεται πουθενά γιατί δεν υπογράφει τίποτα. Ο Λαυρεντιάδης μάλιστα τον καλύπτει με μεγάλο φόβο. Ήταν ο άνθρωπος που έχει όλες τις επαφές με τους τραπεζίτες.

Παρουσίαζε τα νούμερα όπως τα ήθελε.

Λέγετε ότι κρατάει όλα τα αρχεία για τον Λαυρεντιαδη και εάν μιλήσει θα τον κάψει.

Βεβαία ο Λαυρεντιάδης προκειμένου να τον ανταμείψει για τις υπηρεσίες δεν του έδωσε μονό 60 εκατομμύρια ευρώ, αλλά του βάφτισε και ένα από τα παιδία του.

Ο κ. Παπαβασιλείου είναι ελεύθερος.
Η ελληνική δικαιοσύνη θα τον καλέσει σε απολογία;
Θα προχωρήσει αυτή την ερευνά μέχρι τέλους;
Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Βελέτος Κώστας, Δημοσιογράφος - Ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου