Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ποιό είναι το νέο Δ.Σ. Της ΑΛΑΠΙΣ ;

 
 
Γεράσιμος Παρτίδας του Ζησίμου 
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος  
Ιατρός Γυναικολόγος, γεννηθείς στην Αθήνα. Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Βουκουρεστίου. Έλαβε ειδικότητα μαιευτήρα — γυναικολόγου στο Μαιευτήριο Αλεξάνδρα. Ασχολήθηκε ειδικότερα με την Εμβρυομητρική  Ιατρική στο Μαιευτήριο Ιασώ και τα τελευταία δυο έτη στο Μαιευτήριο Μητέρα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της υγιεινής διατροφής μετέχοντας σε τυροκομική μονάδα στην Κρήτη, η οποία δραστηριοποιείται σε πώληση στην εγχώρια & ξένη αγορά.



Σίμων Παπαδογεώργος του Αντωνίου, Μη εκτελεστικό Μέλος   

Αντιστράτηγος ε.α, Επίτιμος Γ.Α.Δ Αττικής ,γεννηθείς στην Ναύπακτο. Διετέλεσε Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ και τώρα βρίσκεται εν αποστρατεία. Υπηρέτησε ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής από τον Οκτώβριο του 1989 έως τον Μάρτιο του 1992 Υπήρξε αρχηγός της τάξεως της σχολής Υπαστυνόμων του έτους1966 .Έχει μετεκπαιδευτεί σε σχολές της Αστυνομίας στην Ελλάδα καθώς και σε σχολές και Υπηρεσίες της
 αλλοδαπής (Η.Π.Α, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία). Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και του Παντείου Πανεπιστημίου. 


Ευάγγελος Λώλας του Βασιλείου, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος  

Οικονομολόγος, γεννηθείς στο Πεντάλοφο Κοζάνης. Πτυχιούχος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά). Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Οικονομικός Διευθυντής της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων καθώς και Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία Ελληνική Βιομηχανία Σάκων & Ειδών Πλαστικής Ύλης. Επίσης έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε γνωστές ανώνυμες εταιρείες μεταξύ των οποίων και στις εταιρείες Ζωφόρος Α.Ε και Αγροεφόδια Α.Ε. 

Δημήτριος Αραβοσιτάς του Σπυρίδωνος, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος 

Επιχειρηματίας, γεννηθείς στο Υψηλό Χωριό του Νομού Φωκίδας. Έχει υπηρετήσει επί 20ετία ως εντεταλμένος Σύμβουλος και μέτοχος σε Ανώνυμη Εταιρεία υποδηματοποιίας και σε εταιρεία του κλάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου