Σάββατο 14 Απριλίου 2012


Ο Λαυρεντιάδης «κουμπάρος» στον «γάμο» Καρατζαφέρη-Κυρτσου;

Ο Λαυρεντιάδης «κουμπάρος» στον «γάμο» Καρατζαφέρη - Κύρτσου;

10.04.2012
18:44
Πολλές συζητήσεις προκαλεί η είδηση της ένταξης του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Κύρτσου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό όπου αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου ενώ θα είναι πρώτος και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συνεργασία αυτή είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ όσο και με τον κ. Κύρτσο.
Ο επιχειρηματίας ο οποίος προσπάθησε τα προηγούμενα χρόνια να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας για τις δραστηριότητες του ,συμμετέχοντας σε πολλά μέσα ενημέρωσης , υπήρξε μέτοχος στην καθημερινή εφημερίδα City Press που εκδίδει ο κ. Κύρτσος.
Παράλληλα φήμες αναφέρουν ότι ο κ. Λαυρεντιάδης εδώ και πολύ καιρό επιχείρησε να δημιουργήσει προβλήματα σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον όμιλο Βαρδινογιάννη ενώ είναι γνωστή η κόντρα που είχε εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Κύρτσος.
Έτσι, η κίνηση του κ. Καρατζαφέρη να τον ορίσει εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ ερμηνεύεται από πολλούς ότι κρύβει πίσω της τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η «κουμπαριά» Λαυρεντιάδη στον «γάμο» Καρατζαφέρη-Κύρτσου έχει σχέση με την προσπάθεια του επιχειρηματία να δημιουργήσει νέα αναχώματα προστασίας για τον εαυτό του ενόψει του δικαστικού μαραθώνιου που έχει μπροστά του το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου